like :)

hum

Cer Try Klik Kat Bawah Neh. :)

kerinduan berbuah

hellooo youu. wahhh-3.. hhahhaaha tajuk untuk hari fifa taip kerinduan berbuah.. ada nampak macam jiwengg tak? tak kot? hhehehee. kerinduan neh sudah menjadi-2 buahnya.. wahh. hhahha. pelik-2 jahh fifa taip. biasa lahh. itu sering berlaku ketika mengorek idea didalam hotak yang ada 1 ketol nehh.





selepas minit-2 itu berlalu. fifa sedang tersenyum dan tersengeh seperti monyet nampak girlfriendnyaa..yaaa. itulah fifa! setelah fifa berjaya memasukan penglihatan ini ke dalam satu folder yang bertajuk thegadiskreqo. yeaa, fifa ulangi THEGADISKREQO. ummp, apa korang pikir dengan nama tuh? bagi fifa unik! hheheee





wajah-2 yang riak gumbira dan comel seperti haiwan yang berbulu-2. eeee. apa yang fifa taip neh? hhahha. dan mempunyai dua batang gigi seakan-2 hamster. eeeeeeeeee. hampa mesti ada bunyi e tuh kan. walaupun fifa tak dengar. =="





sumpah fifa sendiri pun geli-geleman tapi sumpah jugak fifa cakap dia tersangat lar comel dari kucing. malahan dari bear yang ramai membanggakan bear itu comel. sungguh fifa menimbulkan kepelikakkan. sumpah lagi, fifa pernah tengok dalam tv bahawa  bear itu tersangat lar menyeramkan. tabahan pulak bila dia ngangakan mulut dia.. erghhhh





oukehh, fifa sudah larikk tajuk neh. kata shyroo, tiada masalahh. kita kejaq balikk. ummmp, yes! fifa tiada penyakit nenek itu. hhahaha





wajah-2 yang riak dengan gumbira dan comel semuanya girlfriends fifa dunia akhirat. fifa nak sangat berterima kasih dekat hampa, sebab-2 nyaa ::




1 : sudah semetinya hampa punya kerja lah memory fifa selalu full. :))



2 : hampa lar girlfriends fifa, takkan fifa curangg! :))



3 : tengs sebab berjaya menghasilkan buah-2 kasih sayang dan juga rindu di antara kita! :DD



4 : fifa bersyukur ke hadrat ilahi kerana telah kurniakan hampa dan memberi perkenalan yang akan membuahkan ikatan yang sangat HEBAT!



5 : suka duka manis perit kelat masam tawar masin dan segalanya kita hadapi bersama okeee. insyallah dengan kehendaknyaa.. ^___^





walaupun berJAM berHARI berTAHUN berJUTA mana pun akan kita usahakan ikatan ini. insyallah.




nahhh. ada beberapa keping untuk buat tatapan. :))









































haaaaaa. puas tak kelip-2 mata tadi. hheeee. insyallah. akan di-update-kan lagi next post.. :))


thanks yea sikacak dan sicomel for read this post. cikfifa sangat appreciate! weeeeeee :))

2 : comment dari sikacak dan sicomel ^_^:

diana said...

pandai kamu merepek..heheheh

cikfifa said...

dear diana : merepekk? hheheee. itu kerja yang amat senang. :))

Copyright© All Rights Reserved cikkfifaliciouss.blogspot.com