like :)

hum

Cer Try Klik Kat Bawah Neh. :)

Picture

yaaa.. hello? adakah orang baca post neh? insyallah. hhehe..yaa.. hari neh tajuk pasal gamba. just nak share gamba yang fifa edit untuk girlfriend fifa sorang neh. sumpah dia cantik! tamba-2 comel lagi. hheheee. dia mesti suko benor post neh. sebabnya post pasal diaa. takpa-2. cheq ikhlas sayangg oii!someday, dia ada text tengah-2 malam...GF : boleh tolong tak?
CF : amenda?
GF : tolong editkan gamba.
CF : mintak gamba (dengan ikhlas dan terharu sebabnya ada orang mintak tolong edit. hhaha)lepas dia anta beberapa gamba. fifa pun conteng lah gambar tersebut. actually, edit mengedit neh sebenarnya hobi fifa. dalam masa yang sama suka lah berangan dengan hidup dia yang nak jadi photographer lahh. amenda lahh. macam-2 yang dia suka berangan. :)

haaaa. itu dia gamba-2 nya.. fifa tak lah cakap kata cikfifa pandai dalam berediting pic neh. tapi try yang seboleh dan secantik yang boleh.. fifa ada berangan nak amek class dia. buat DIP or sumelse. insyallah.em, pada yang pakar tuh.. tolonglah tegor-2 jugak. bagi nasihat percuma pun boleh jugak. kalo kena bayar tuhh... pun takpa.. hhehehee. cantik dan akan berusaha di mata fifa. tak cantik dan sehebat di mata korang suma. hhehee. peace ;)apa-2 pun. cik girlfriend sorang neh. #ikhlas dari hati yang takan nampak punyer.. hhahaa. :)
thanks yea sikacak dan sicomel for read this post. cikfifa sangat appreciate! weeeeeee :))

0 : comment dari sikacak dan sicomel ^_^:

Copyright© All Rights Reserved cikkfifaliciouss.blogspot.com