like :)

hum

Cer Try Klik Kat Bawah Neh. :)

Rumah Orang Tua-Tua




Hello sikacak den sicomel fifa sekalian! Apa cerita haaa? Hewhewhew.  Yeahhh. Tajuk untuk hari ini adalah rumah orang tua-tua. Kenapa ia orang tua-tua? Neh diaaa kami nak ceqita nehh. :D





Baru-baru neh fifa pegi rumah orang tua-tua. Dekat Jelapang, Ipoh. Untuk apa fifa pegi? Untuk projek lerr. Projek akhir KI. Kami tersangat lah have fun dekat sana. Oupss, kami? K.A.M.I? Kami mesti ramai kann? Sudah semestinya nya lar kenn.


 


Aktiviti apa yang dijalankan? Nak tahu jugakkk? Ishh-ishhh, saber saber saberrr. Hikhik. Sudah semestinya gotong-royong larr.  Bukan itu saja taw. Ada lagi, ada lagi… Kami jugak ada pertandingan MasterChef ooooouhh. Hhahhaha. Alhamdulillah group fifa dapat tempat ke-2. Sedap tak sedap macam mana boleh dapat tempat ke-2 daripada tempat ke-6. Hikhikhik. Em, lagi apa yaaa. Hhaaaaa. Ada beramah mesra dengan penghuni rumah tuhhh. Dan jugak persembahan lar kenn. :D



 

Errrrrr, fifa tamau  tulis bebanyakk. Biar gambar menceritakan segalanyaa. Muehehe. *terasa gumbira menulis dengan menggunakan ayat buku.* hhahaha.





*Selamat kelip-2 sicomel ft sikacak*





















 
 
 
 






 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hhaaaaaa. Nama diberi ialah suhaila. Dia suka buat fifa gelak guling-guling. :D
*ilovewhomakemelaugh*





Mr.Taller ada sekali taw time nehhh. Hhehe. Yang kelakar nya kenn. Masa kami OTW balik kolej. Fifa terus tidur dalam bus kerna dek penat ft fewning semacam. Dah terjaga tuh tengok-tengok dah nak sampai kolej. Mr. Taller ada tegur  fifa. Dia duduk sit tepi jahh. Dengan tiba-tiba dia tunjuk kertas ada seorang perempuan pakai tudung tengah tidur. Pffft. That’s me! Yeahh. Sebab apa fifa pasti itu fifa? Sebabnya,  perempuan tuh peluk beg dia masa tido. Siapa lagi kalau bukan fifa kenn? Omaigattt. Serious tak sangkaa. Fifa ada mintak nak tengok dengan niat nak curik terus simpan. Tapi malangnya, dia tanak bagi. *itu lahh niat nak mencuri terus tak dapat*


 

thanks yea sikacak dan sicomel for read this post. cikfifa sangat appreciate! weeeeeee :))

0 : comment dari sikacak dan sicomel ^_^:

Copyright© All Rights Reserved cikkfifaliciouss.blogspot.com